Over de meet gesprint

‘Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal’. Deze quote van Einstein is typerend voor onze manier van werken. Een gezonde portie realisme en doorzettingsvermogen koppelen we aan creativiteit en enthousiasme. Het resultaat? Samen met heel wat bedrijven sprintten we al over de meet.

MTF

Het interieur van een woning, appartement of kantoor juist dat tikkeltje extra geven? Kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid in een industriële omgeving? Al bijna een halve eeuw excelleert MTF in metaalwerken. Vanaf nu ook gekoppeld aan een ijzersterke communicatie!

1

Aan het einde van een doodlopende kasseiweg, omringd door honderden hectaren akkers en in het prettige gezelschap van hazen, reigers, koeien, paarden en nog heel wat andere natuurpracht vind je Kasteelhoeve Wange. Een bezoek aan deze wondermooie locatie geeft je een instant geluksgevoel. En dat proberen we ook te creëren in de communicatiestrategie die we al enkele jaren samen uitstippelen.

“Merci voor het ontzettend harde en flexibele werk. Echt heel fijn om met jullie samen te werken!”

OBR

OBR staat garant voor oprechte renovaties. Of zoals ze het zelf ook wel noemen: Ongelooflijk Bangelijke Renovaties. Wij werden samen met Kaspar ingeschakeld voor de ongelooflijk bangelijke branding: van logo, huisstijl tot website, Google Ads, social media, kledij, camionettebestickering en werfborden.

“Het HiPPO-team weet perfect waarmee het bezig is en altijd bereid om te luisteren naar onze feedback. De goede communicatie en snelle opvolging maken samenwerken heel fijn.”

StefRoets_Logo_CMYK_zwart-geel (1)

Aangezien HiPPO weet hoe van hout pijlen te maken, sloegen we de handen in elkaar met de gepassioneerde vakmannen en -vrouwen in maatwerk, totaalinrichting en houtskeletbouw van Stef Roets.

“Van hout tot totaalinrichting: wij gaan steeds voor tijdloos, creatief en met karakter. HiPPO vertaalde ons verhaal naar een inspirerende website, doordachte social media strategie, wervende teksten en nog veel meer. Een heel fijne samenwerking!”

Senz'Altro

Senz’Altro … dat betekent ‘zonder meer’ in het Italiaans. Het vat perfect samen waar dit afhaalrestaurant uit Bree voor staat: verse ingrediënten, pure kwaliteit & snelle service. Dit alles con tanto amore! Met veel goesting werkten we dan ook een smakelijke website uit, appetijtelijke social media posts en tal van andere visuele lekkernijen.

Logo Senz'Altro
Logo Granite Works Otten

Al 65 jaar bewerkt en plaatst Granite Works Otten natuursteen met veel passie. Om de toekomst te verzekeren, was het echter tijd om met een eigentijds imago uit te pakken. Een nieuwe toonzaal stond hoog op het to do-lijstje, net als een professionele communicatieaanpak. Op 6 weken tijd bouwden we Granite Works Otten om tot een sterk en tijdloos merk.

“Als familiebedrijf bestaan we al 65 jaar. Toch willen we niet blijven stilstaan. Samen met HiPPO beschikken we nu over professionele & moderne communicatie.”

Iedereen gebeten door complexe vragen, rationele oplossingen of cijfermatige analyses én bedrijven op zoek naar zulk technisch talent: dat is de focus van de start-up VIZIR.

6 weken lang werkten we aan een volledige on- en offline branding. Van naam, logo, website, Google Ads, pers tot social media. VIZIR is helemaal klaargestoomd om te starten aan het grote ondernemersavontuur.

“De eerste indruk die je maakt, blijft hangen en met de hulp van HiPPO communicatie is die van VIZIR alvast top!”

Logo VIZIR
Logo EKOTRAX

10 trucks & 30 trailers, maandelijks 1.000 transporten én jaarlijks 3.000.000 gereden kilometers … door een kwalitatieve service én mond-tot-mondreclame groeide het transportbedrijf EKOTRAX fors. Om dit te blijven doen en tegelijkertijd te mikken op nieuwe sectoren, kozen ze voor een volledig on- en offline branding van HiPPO communicatie & design.

“De aanpak van Tobias & Marlies is professioneel, hands-on én creatief. Op een aantal weken tijd steekt ons bedrijf in een volledig nieuw jasje, zowel on- als offline.”

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar is Zakenkantoor Bosmans uit Leopoldsburg er tijdens elk belangrijk moment in het leven. Al 3 generaties staan ze met de glimlach klaar voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s.

Om hun 50-jarig bestaan te vieren, klopten ze bij ons aan voor een grondige rebranding. Een opdracht waar we met volle goesting invlogen. Op naar de volgende halve eeuw!

Logo Zakenkantoor Bosmans
Logo ABESCO

ABESCO

ABESCO werd in 2001 opgericht en groeide ondertussen uit tot een team van zo’n 40 enthousiaste medewerkers. Als onafhankelijk expert in veiligheid, milieu en asbest zet ABESCO bedrijven en organisaties op weg naar een duurzame toekomst. Met o.a. een allround rebranding, nieuwe website en geslaagde persactie gaven wij hen alvast een stevig duwtje in de juiste richting.

Het Vijverkafee, dat is Limburgs leukste pop-up zomer- en winterbar. Ooit begonnen als een droom, vandaag een populaire trekpleister met méér dan 50.000 bezoekers. Met doordachte, wervende en leuke online communicatiecampagnes helpen wij het Vijverkafee groeien.

“Samen met HiPPO ontwikkelen we telkens een heel duidelijke strategie. Via Facebook, Instagram en tal van andere kanalen bereiken we nu de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap.”

Logo Vijverkafee
Logo Adminion

Het verhaal van Sophie en Stéphane begint op de werkvloer: niet alleen als teamgenoten klikt het wonderwel, ook privé slaat de vonk over. Ze vormen zelfs zo’n sterke tandem dat ze een bedrijf starten om zelfstandigen en kmo’s te ondersteunen op administratief vlak. En op dat moment verschijnen wij ten tonele. Samen sprintten we richting een nieuw on- en offline merk.

“Ne dikke merci voor jullie professionaliteit en geduld. Adminion staat nu zowel on- als offline op de kaart. We zijn echt tevreden met het resultaat!”

Ready for a brand new start?

Klaar om net als de bovenstaande bedrijven een flinke stap vooruit te zetten met een professionele on- en offline communicatiestrategie? En dit op 6 weken tijd?

Have a cookie

Aanvaard dit lekkers om te blijven genieten van onze website!