HiPPO kruipt in de pen

De wereld staat niet stil en ook op vlak van communicatie verandert alles razendsnel. In onze blogs delen we nieuwe evoluties, trends, tips & tricks. En bieden we graag een blik achter de schermen bij HiPPO.

Marlies armen

8 must haves voor elk bedrijf om professioneel te communiceren

Van Facebook tot Google Adwords, van een digitale nieuwsbrief tot een gedrukte brochure, van een nieuw logo tot een mobielvriendelijk website … als bedrijf is het niet altijd simpel om uit alle communicatiemogelijkheden van vandaag de juiste mix samen te stellen. Wij geloven echter dat elk bedrijf met deze 8 must haves een flinke stap vooruit kan zetten.

Lees meer
trucks EKOTRAX

EKOTRAX op weg naar de toekomst

10 trucks & 30 trailers, maandelijks 1.000 transporten én jaarlijks 3.000.000 gereden kilometers … door een kwalitatieve service én mond-tot-mondreclame groeide het transportbedrijf EKOTRAX fors. Om dit te blijven doen en tegelijkertijd te mikken op nieuwe sectoren, kozen ze voor een volledig on- en offline branding van HiPPO communicatie & design.

Lees meer
Marlies papieren statistieken

Het belang van data in online communicatie

Cijfers verzamelen en analyseren is voor elke succesvolle online communicatiestrategie een absolute must. Het helpt om het succes van campagnes te beoordelen, het helpt om jouw doelgroep (beter) te leren kennen én het helpt vooral om strategische beslissingen te nemen.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle HiPPO avonturen!

Have a cookie

Aanvaard dit lekkers om te blijven genieten van onze website!