HiPPO kruipt in de pen

De wereld staat niet stil en ook op vlak van communicatie verandert alles razendsnel. In onze blogs delen we nieuwe evoluties, trends, tips & tricks. En bieden we graag een blik achter de schermen bij HiPPO.

trucks EKOTRAX

EKOTRAX op weg naar de toekomst

10 trucks & 30 trailers, maandelijks 1.000 transporten én jaarlijks 3.000.000 gereden kilometers … door een kwalitatieve service én mond-tot-mondreclame groeide het transportbedrijf EKOTRAX fors. Om dit te blijven doen en tegelijkertijd te mikken op nieuwe sectoren, kozen ze voor een volledig on- en offline branding van HiPPO communicatie & design.

Lees meer
Marlies papieren statistieken

Het belang van data in online communicatie

Cijfers verzamelen en analyseren is voor elke succesvolle online communicatiestrategie een absolute must. Het helpt om het succes van campagnes te beoordelen, het helpt om jouw doelgroep (beter) te leren kennen én het helpt vooral om strategische beslissingen te nemen.

Lees meer
Marlies achter laptop

Een (werk)week uit het leven van… Marlies

Iedereen doorbladert graag eens de ‘boekskes’ om te ontdekken wat de sterren van deze wereld uitspoken. Mijn eigen bekendheid blijft meestal beperkt tot: “Heb jij niet bij Voka gewerkt?”. Waarom dan een blog schrijven over mijn (werk)week vraag je je misschien af. Het antwoord: oma. Tijdens het kerstdinertje vroeg ze (vrije vertaling vanuit het Bocholts dialect): “Waar hou je je toch de hele week mee bezig?”. Hmmm… niet gemakkelijk samen te vatten. En voilà, een kort dagboek met de hoogtepunten van de voorbije week.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle HiPPO avonturen!

Have a cookie

Aanvaard dit lekkers om te blijven genieten van onze website!