Hi, we are

HiPPO communicatie & design logo positief

Ready for a brand new start?

Wij geloven dat elk bedrijf met een professionele communicatie-aanpak een flinke stap vooruit kan zetten. Daarom steken wij jouw bedrijf op 6 weken tijd in een nieuw jasje, zowel on- als offline. Tijdens deze sprint krijg je bovendien 100% onze aandacht.

Over HiPPO

De hippo mag dan één van de oudste dieren ter wereld zijn, oubollig is ie zeker niet. Een echte loebas die met zijn schattige oortjes juist boven het wateroppervlak heel wat ontroerende “ooohh’s” en “aaahh’s” scoort. Maar vergis je niet, de hippo haalt makkelijk snelheden op het land tot 45 kilometer per uur én is bovendien erg wendbaar.

Een inspiratie voor het communicatiebureau ‘HiPPO communicatie & design’, want ook communicatie is van alle tijden. Wij gieten dit in een nieuw jasje, maar net als de hippo: snel én flexibel, opvallend én op maat van het digitale communicatieklimaat.

Cases

“Het HiPPO-team weet perfect waarmee het bezig is en altijd bereid om te luisteren naar onze feedback. De goede communicatie en snelle opvolging maken samenwerken heel fijn.”
Bekijk de case
"Als familiebedrijf bestaan we al 65 jaar. Toch willen we niet blijven stilstaan. Samen met HiPPO beschikken we nu over professionele & moderne communicatie."
Bekijk de case
"De aanpak van Tobias & Marlies is professioneel, hands-on én creatief. Op een aantal weken tijd steekt ons bedrijf in een volledig nieuw jasje, zowel on- als offline."
Bekijk de case
vizir_logo_zwart
“De eerste indruk die je maakt, blijft hangen en met de hulp van HiPPO communicatie is die van VIZIR alvast top!”
Bekijk de case

Blog

Scoor jouw gratis website analyse

Heb je reeds een website en vraag je je af hoe goed hij scoort? Laat hem gratis door ons analyseren en je weet het in een mum van tijd. Bovendien krijg je er enkele verbetertips bij. 

Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website?

Geen geduld voor onze analyse en wil je het liever zelf snel testen? Ontdek hier hoe jouw website scoort en hoe je het kan verbeteren!

Have a cookie

Aanvaard dit lekkers om te blijven genieten van onze website!