Kom tot rust bij Kasteelhoeve Wange

Aan het einde van een doodlopende kasseiweg, omringd door honderden hectaren akkers en in het prettige gezelschap van hazen, reigers, koeien, paarden en nog heel wat andere natuurpracht vind je Kasteelhoeve Wange. Een bezoek aan deze wondermooie locatie geeft je een instant geluksgevoel. En dat proberen we ook te creëren in de communicatiestrategie die we al enkele jaren samen uitstippelen.

Eureka-momentje

Van familie & vrienden, bedrijven & organisaties tot verenigingen: elke groep is welkom op Kasteelhoeve Wange. Ook de faciliteiten en activiteiten zijn erg divers en uitgebreid: een zaal huren, workshops met paarden, overnachten in één van de 16 kamers (inclusief boekingstool) heerlijk eten & drinken, gebruikmaken van de zwemvijver, cirkelceremonies organiseren, zondags brunchen, tiny houses (binnenkort beschikbaar), …

Al deze info op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier bundelen in een vlotte website, het is een huzarenstukje. Verschillende brainstorms later kregen we echter een ‘eureka-momentje’: we werken niet met één, maar met twee menubalken! Aan de linkerkant kan je selecteren op basis van doelgroep, bovenaan op basis van aanbod.

Om de vindbaarheid op Google te verhogen, kiezen we doelgericht voor een aantal Google Ads campagnes die de juiste bezoekers in de juiste fase van hun zoektocht op de juiste landingspagina brengen.

Schoon pakt beter

Schoon pakt altijd beter op foto… knappe foto’s & filmpjes maken van deze mooie plek is dus – tussen ons gezegd en gezwegen 😉 – niet de allermoeilijkste opdracht die we ooit voorgeschoteld kregen. Toch overtroffen Liesbeth Gavriilakies en Medialife zichzelf om het gevoel dat je ter plekke ervaart perfect te vatten in sprekende beelden.

Liefde op het eerste gezicht

Voor zaakvoerders Philip en Klara was de Kasteelhoeve liefde op het eerste gezicht. Tien jaar later zetten hun dochter Loes en partner Michiel hun schouders mee onder dit unieke project. Samen met het enthousiaste team en de nodige trainingen, analyses en technische ondersteuning van HiPPO levert dit goed draaiende social media kanalen en een wervende nieuwsbrief op.

Ook op zoek naar een communicatiepartner die samen met jou een strategie uitstippelt én implementeert? Geef ons dan snel een belletje!

HiPPO's werk

Website

Website

Naamkaartje

Have a cookie

Aanvaard dit lekkers om te blijven genieten van onze website!