Vacature: Allround digital marketeer

Ben jij een enthousiaste digital marketeer? Combineer jij analytische skills met een vlotte babbel én pen? En word je tenslotte warm bij het horen van termen als social media advertising, Facebook Business Manager, SEO en SEA? Dan ben jij de allround digital marketeer die we zoeken om onze HiPPO-bende te versterken.

HiPPO zoekt ...

Jij beschikt over ...

En wat zit er in voor jou?

Kan je het merendeel van deze punten afvinken? En ben je razend enthousiast om je te smijten in een jong Limburgs communicatiebureau? Dan beloven wij je een voltijdse job met een correcte verloning en verschillende extralegale voordelen. Ben je een echt ochtendmens of eerder een nachtbraker? Wil je regelmatig van thuis werken of tijdens de middag gaan sporten? Je krijgt van ons tenslotte veel flexibiliteit om jouw ideale werkritme zelf te bepalen. En het leuke team … dat krijg je er helemaal gratis bij 😉

Solliciteren? Stuur je CV & motivatiebrief voor 31 januari 2021 naar [email protected]e of vul onderstaand formulier in.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Have a cookie

Aanvaard dit lekkers om te blijven genieten van onze website!