Een halve eeuw verzekeren met de glimlach

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar is Zakenkantoor Bosmans uit Leopoldsburg er tijdens elk belangrijk moment in het leven. Al 3 generaties staan ze met de glimlach klaar voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s.

Om hun 50-jarig bestaan te vieren, klopten ze bij ons aan voor een grondige rebranding. Een opdracht waar we met volle goesting invlogen. Op naar de volgende halve eeuw!

Stevige make-over

Uit de brainstorm waarmee we het traject aftrappen, blijkt duidelijk dat het nieuwe logo en de bijhorende huisstijl van Zakenkantoor Bosmans het volgende moet uitstralen: persoonlijk, energiek & laagdrempelig.

Ons grafisch team liet de hersenen op volle toeren draaien en toverde een een speelse letter B – die je ook kan bekijken als een knipoog – tevoorschijn. De 3 onderdelen staan bovendien voor de 3 generaties aan expertise en de 3 doelgroepen waar dit verzekeringskantoor zich op richt.

Het gekozen oranje is een warme kleur die staat voor enthousiasme en dynamiek, maar evengoed wijst op ondersteuning en samenwerken. Van naamkaartje, flyer, presentatiemap tot envelop: voor elke huisstijltoepassing creëren we een creatieve insteek.

Online footprint

Logo & huisstijltoepassingen: check ✓. Snel over naar fase 2: zorgen dat Zakenkantoor Bosmans ook online opgemerkt wordt. Het startpunt is een wervende en gebruiksvriendelijke website.

Klanten door alle verzekeringsbomen het bos laten zien, is niet simpel. Met duidelijke categorieën, eenvoudige & to the point info en opvallende call-to-actions krijg je een goed overzicht. Iets niet duidelijk? Dan boek je makkelijk een afspraak.

Eens de website live staat, zorgen op maat gemaakte Google Ads en nieuwsbrief campagnes in de toekomst voor de nodige websitebezoekers.

Wil je jouw bedrijf ook verzekeren van een nieuw logo, frisse huisstijl of wervende website? HiPPO to the rescue!

HiPPO's werk

Logo

Huisstijltoepassingen

Website

Etalage

Have a cookie

Aanvaard dit lekkers om te blijven genieten van onze website!