The (Ad)Minions are back!

Het verhaal van Sophie en Stéphane begint op de werkvloer: niet alleen als teamgenoten klikt het wonderwel, ook privé slaat de vonk over. Ze vormen zelfs zo’n sterke tandem dat ze een bedrijf starten om zelfstandigen en kmo’s te ondersteunen op administratief vlak.

En op dat moment verschijnen wij ten tonele … samen sprintten we de afgelopen weken richting een nieuw on- en offline merk.

Naam, logo & huisstijl

Het logo oogt professioneel, maar heeft – net als de zaakvoerders – een speelse twist. Door ‘admin’ in het bold te zetten, weet je in één oogopslag waarop dit bedrijf focust. De naam bevat bovendien een verhaal. Verwijzend naar ‘The Minions’ is het een inside joke die wij niet gaan verklappen, maar ze jou graag zelf vertellen ;-)!

Licht, geluid, camera en … actie!

Voor stap twee in ons traject mocht het Adminion-team volop in de schijnwerkers staan. Met een leuke foto- en filmshoot samen met LG Fotografie en Medialife verzamelden we al het nodige beeldmateriaal om een on- en offline communicatiestrategie uit te werken.

Website, social media & Google Ads

Marketing zonder een online aanpak is zoals de Rode Duivels zonder Lukaku: weinig doeltreffend. Daarom vind je Adminion niet alleen op het wereldwijde webFacebook of LinkedIn, met Google Ads (want zo heet Google Adwords tegenwoordig :-)) zorgen we bovendien voor een uitstekende online vindbaarheid.

Wil jij ook een nieuw merk op de kaart zetten? Of een bestaand flink boosten? Neem dan zeker contact!

HiPPO's werk

Logo

Naamkaartje

Website

Presentatiemap

Brochure

Facebook

Have a cookie

Aanvaard dit lekkers om te blijven genieten van onze website!